Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Marocko

Väder Europa Väder Mauretanien Väder Europa Väder Algeriet Väder Westsahara
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakech MarrakechMarrakech Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Casablanca Tidszon: Africa/Casablanca

Sol

Sol Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Agadir al Massira/Intl, 22.09.2017

På fredag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 19°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Marrakech, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Rabat-Sale, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till mestadels soligt väder. Natten ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Tanger/Intl, 22.09.2017

På förmiddagen är det fortfarande omväxlande klart och molnigt. Under andra hälften av dagen får vi övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 21°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är frisk, i byar hård.