Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Marocko

Väder Europa Väder Mauretanien Väder Europa Väder Algeriet Väder Westsahara
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakech MarrakechMarrakech Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Casablanca Tidszon: Africa/Casablanca

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Sol

Sol Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Agadir al Massira/Intl, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Marrakech, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Rabat-Sale, 23.01.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Tanger/Intl, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen råder övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Natten ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 13°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från väst.