Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Marocko

Väder Europa Väder Mauretanien Väder Europa Väder Algeriet Väder Westsahara
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakech MarrakechMarrakech Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Casablanca Tidszon: Africa/Casablanca

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Agadir al Massira/Intl, 24.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 25°C. Det friskar i en nordostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Marrakech, 24.08.2019

På fredag är det mestadels molnfritt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Natten ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 43 grader. På natten 26°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Rabat-Sale, 24.08.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på morgonen blir det mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Tanger/Intl, 24.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. En till att börja med stark, i byar stormig, ostvind blir måttlig på natten.