Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Marocko

Väder Europa Väder Mauretanien Väder Europa Väder Algeriet Väder Westsahara
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakech MarrakechMarrakech Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Casablanca Tidszon: Africa/Casablanca

Strömmar

Strömmar Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Agadir al Massira/Intl, 26.05.2019

Efter övervägande klart väder på morgonen gestaltar sig vädret ibland mer och ibland mindre molnigt. Middagstiden visar sig med ihållande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Marrakech, 26.05.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Rabat-Sale, 26.05.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Tanger/Intl, 26.05.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 17°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.