Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Madagaskar

Väder Moçambique Väder Moçambique Väder Tanzania Väder Moçambique
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Indian/Antananarivo Tidszon: Indian/Antananarivo

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Antananarivo/Ivato Intl, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande delvis soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Fort-Dauphin, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På natten råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Hahaya/Intl, 27.05.2019

På måndag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvind blir svag på natten.

Vädret i Majunga/Mahajanga Amborovy, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Tamatave/Toamasina, 27.05.2019

På måndag väntar vi oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag sydvästvind.