Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Madagaskar

Väder Moçambique Väder Moçambique Väder Tanzania Väder Moçambique
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Indian/Antananarivo Tidszon: Indian/Antananarivo

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Sol

Sol Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Vädret i Antananarivo/Ivato Intl, 23.08.2019

Tidigt på morgonen är det delvis soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Middagstiden ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Fort-Dauphin, 23.08.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det friskar i en ostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Hahaya/Intl, 23.08.2019

På fredag är det, under större delen av dagen, ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Majunga/Mahajanga Amborovy, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser en först svag sydostlig vind, sedan på kvällen en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Tamatave/Toamasina, 23.08.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 18°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.