Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Libyen

Väder Tunisien Väder Tunisien Väder Egypten Väder Niger Väder Algeriet Väder Sudan Väder Tchad
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripoli TripoliTripoli © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tripoli Tidszon: Africa/Tripoli

Strömmar

Strömmar Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Vädret i Benina, 23.02.2020

Efter något molnigt väder på morgonen får vi omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. En till att börja med stark, i byar stormig, nordvind blir måttlig sent på kvällen.

Vädret i Kufra, 23.02.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 9°C. Det friskar i en nordvind på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Sebha, 23.02.2020

På söndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 6°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordostvind blir svag på natten.

Vädret i Sirte, 23.02.2020

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på förmiddagen får vi på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Tripolis/Intl, 23.02.2020

På söndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordost.