Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Libyen

Väder Tunisien Väder Tunisien Väder Egypten Väder Niger Väder Algeriet Väder Sudan Väder Tchad
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripoli TripoliTripoli © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Tripoli Tidszon: Africa/Tripoli

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Vädret i Benina, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. En till att börja med stark, i byar stormig, nordvind blir måttlig på natten.

Vädret i Kufra, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 39 grader. På natten 28°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Sebha, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 24°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Sirte, 23.08.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 26°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Tripolis/Intl, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 22°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, ostvind blir svag på natten.