Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vädret i Garissa, 23.03.2019

Efter mestadels molnfritt väder på morgonen råder det tidvis delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Kisumu, 23.03.2019

På lördag är det genomgående soligt hela dagen. Den sena kvällen ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Under natten blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 21°C. Det friskar i en västvind sent på kvällen och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i Mombasa, 23.03.2019

Tidigt på morgonen är det lite molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 26°C. Det friskar i en ostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 23.03.2019

Efter mestadels soligt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen omväxlande molnigt, men oftast torrt. Eftermiddagen ger oss övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 17°C. Det friskar i en nordostvind sent på kvällen och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i Wajir, 23.03.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret delvis soligt. Den sena kvällen ger oss molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 27°C. Det blåser svagt från sydost.