Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Strömmar

Strömmar Afrika

Sol

Sol Afrika

Moln

Moln Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Garissa, 24.06.2018

På söndagsförmiddagen är det fortfarande övervägande klart. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt, men torrt nästan överallt. Den sena kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 23°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Kisumu, 24.06.2018

På söndag är det, under större delen av dagen, molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen väntar oss omväxlande väder med några regnskurar. Sent på kvällen sker det en övergång till något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Mombasa, 24.06.2018

På söndag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 24.06.2018

På söndag är det molnigt, men torrt nästan överallt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig omväxlande med några regnskurar. Under natten råder sedan ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Wajir, 24.06.2018

På söndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels molnfritt. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Natten ger oss molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från syd.