Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Vädret i Garissa, 26.05.2019

Efter något molnigt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Middagstiden ger oss på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 25°C. Det friskar i en sydvind på natten och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Kisumu, 26.05.2019

På lördag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. På natten blir det mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Mombasa, 26.05.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På kvällen råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvind.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 26.05.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På eftermiddagen råder mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Wajir, 26.05.2019

Efter omväxlande molnigt, men oftast torrt väder på morgonen blir det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag sydostvind.