Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Moln

Moln Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Vädret i Garissa, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det mycket soligt. Redan på förmiddagen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Kisumu, 24.02.2018

På lördag är det under dagen övervägande soligt. På kvällen blir det mulet, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen blir det något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 20°C. Det friskar i en ostvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stormig.

Vädret i Mombasa, 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande soligt. Från middagstid får vi ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På kvällen råder delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, ostvind.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 16°C. Det friskar i en nordostvind sent på kvällen och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i Wajir, 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande mycket soligt. Från middagstid får vi delvis soligt väder. På natten råder mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 27°C. En till att börja med måttlig, i byar stormig, sydostvind blir svag på natten.