Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Temperatur

Temperatur Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Garissa, 24.11.2017

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Kisumu, 24.11.2017

På fredag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det omväxlande väder med några regnskurar. Sent på kvällen blir det något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 19°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Mombasa, 24.11.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande övervägande klart. Från middagstid råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 25°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stark, ostvind.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 24.11.2017

På fredag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 16°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Wajir, 24.11.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande mycket soligt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Den sena kvällen ger oss mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag sydostvind.