Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Sol

Sol Afrika

Vädret i Garissa, 23.01.2019

Efter klart eller soligt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt. Eftermiddagen visar sig med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Kisumu, 23.01.2019

På onsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På kvällen råder övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 20°C. Det friskar i en ostvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stormig.

Vädret i Mombasa, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en först svag nordlig vind, sedan på kvällen en frisk, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 16°C. Det friskar i en nordostvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Wajir, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag ostvind.