Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kenya

Väder Somalia Väder Tanzania Väder Tanzania Väder Somalia Väder Etiopien Väder Sudan Väder Uganda
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Nairobi Tidszon: Africa/Nairobi

Moln

Moln Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Garissa, 24.08.2019

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 24°C. Det friskar i en sydvind på natten och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i Kisumu, 24.08.2019

På fredag är det mestadels soligt hela dagen. Sent om kvällen råder något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Under natten väntar oss omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 19°C. Det friskar i en ostvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Mombasa, 24.08.2019

Efter övervägande klart väder på förmiddagen får vi omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det friskar i en sydvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Nairobi/Kenyatta Intl, 24.08.2019

På fredag är det omväxlande klart och molnigt hela dagen. Under natten sker det en övergång till mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Wajir, 24.08.2019

På fredag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från syd.