Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Egypten

Väder Asien Väder Libyen Väder Sudan
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandria AlexandriaAlexandria Asyut AsyutAsyut Assuan AssuanAssuan Hurghada HurghadaHurghada Kairo KairoKairo Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Cairo Tidszon: Africa/Cairo

Strömmar

Strömmar Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Abu Simbel, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 25°C. En ostvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Aburdees, 23.03.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Alexandria/Nouzha, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Asswan, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 26°C. Det friskar i en sydvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stormig.

Vädret i Asyut, 23.03.2019

På lördag är det genomgående soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. På kvällen råder molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 16°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydostvind.

Vädret i Hurguada, 23.03.2019

På lördag är det under dagen lite molnigt. På kvällen blir det mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Sent på kvällen blir det molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stormig, vind som kommer från nordlig, senare sydostlig, riktning.

Vädret i Kairo Cairo/Intl, 23.03.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, genomgående soligt. På kvällen väntar oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. På natten sker det en övergång till mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Marsa Alam, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Minya, 23.03.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, genomgående soligt. På kvällen väntar oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. På natten sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 15°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Sharm El Sheikhintl, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Siwa, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 14°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, ostvind blir svag på natten.