Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Egypten

Väder Asien Väder Libyen Väder Sudan
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandria AlexandriaAlexandria Asyut AsyutAsyut Assuan AssuanAssuan Hurghada HurghadaHurghada Kairo KairoKairo Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Cairo Tidszon: Africa/Cairo

Sol

Sol Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Abu Simbel, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 29°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Aburdees, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 26°C. En nordvästvind som friskar i på kvällen blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.

Vädret i Alexandria/Nouzha, 22.09.2017

Tidigt på morgonen är det klart eller soligt. Redan på förmiddagen råder delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Den sena kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nordväst.

Vädret i Asswan, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 29°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Asyut, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 22°C. En nordvind som friskar i sent på kvällen blir frisk i genomsnitt, och stormig i byar.

Vädret i Hurguada, 22.09.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, soligt. På kvällen väntar oss utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 29 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 28°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, nordvästvind, som på eftermiddagen vänder till nord.

Vädret i Kairo Cairo/Intl, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 23°C. Det friskar i en nordvind på natten och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Marsa Alam, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 29°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Minya, 22.09.2017

På fredag är det soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten väntar oss stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Sharm El Sheikhintl, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 29°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från nord.

Vädret i Siwa, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordost.