Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Burkina Faso

Väder Mauretanien Väder Elfenbenskusten Väder Togo Väder Mali Väder Niger Väder Benin Väder Ghana
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Ouagadougou Tidszon: Africa/Ouagadougou

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Moln

Moln Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vädret i Bobo-Dioulasso, 27.05.2019

På måndag är det övervägande klart hela dagen. Sent om kvällen råder något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Under natten väntar oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Dori, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 30 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 29°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Ouagadougou, 27.05.2019

På måndag är det mestadels soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 28°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Ouahigouya, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 28°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på kvällen.