Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Botswana

Väder Angola Väder Namibia Väder Zambia Väder Sydafrika Väder Zimbabwe
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Gaborone Tidszon: Africa/Gaborone

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Gaborone, 11.07.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, övervägande soligt. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 1°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på kvällen svag.

Vädret i Letlhakane, 11.07.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 5°C. På förmiddagen blåser det upp en måttlig vind från sydlig riktning.

Vädret i Maun, 11.07.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 5°C. En sydvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på kvällen svag.

Vädret i Selebi-Phikwe, 11.07.2020

På lördagsförmiddagen är det fortfarande ihållande soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret molntäckt, men till stor del torrt. Eftermiddagen ger oss mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 7°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, västvind blir svag på kvällen.

Vädret i Tsabong, 11.07.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten -2°C. Det blåser svagt från väst.