Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Botswana

Väder Angola Väder Namibia Väder Zambia Väder Sydafrika Väder Zimbabwe
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Gaborone Tidszon: Africa/Gaborone

Sol

Sol Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Gaborone, 23.08.2019

På fredag är det genomgående ihållande soligt. Under natten som kommer råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Letlhakane, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Maun, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 12°C. Det friskar i en sydostvind på förmiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Selebi-Phikwe, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Tsabong, 23.08.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordostvind.