Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Botswana

Väder Angola Väder Namibia Väder Zambia Väder Sydafrika Väder Zimbabwe
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Gaborone Tidszon: Africa/Gaborone

Moln

Moln Afrika

Strömmar

Strömmar Afrika

Lufttryck

Lufttryck Afrika

Vädret i Gaborone, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Letlhakane, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Maun, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Selebi-Phikwe, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Tsabong, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordostvind.