Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Botswana

Väder Angola Väder Namibia Väder Zambia Väder Sydafrika Väder Zimbabwe
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Gaborone Tidszon: Africa/Gaborone

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Moln

Moln Afrika

Vädret i Gaborone, 23.10.2019

Efter omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 18°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på kvällen.

Vädret i Letlhakane, 23.10.2019

På onsdag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 22°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Maun, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 40 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Selebi-Phikwe, 23.10.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, molnigt, tillfälligt också soligt. På kvällen väntar oss något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Sent på kvällen sker det en övergång till klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 23°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Tsabong, 23.10.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från sydväst.