Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Algeriet

Väder Europa Väder Tunisien Väder Europa Väder Mauretanien Väder Libyen Väder Marocko Väder Niger Väder Europa Väder Mali Väder Westsahara Väder Tunisien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Adrar AdrarAdrar Alger AlgerAlger Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Algiers Tidszon: Africa/Algiers

Flygväder

Flygväder Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Afrika

Vädret i Adrar, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 43 grader. På natten 28°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från sydost, på eftermiddagen från väst.

Vädret i Dar-El-Beida, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 18°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Laghouat, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 20°C. Det blåser en först svag sydvästlig vind, sedan på eftermiddagen en frisk, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Oran-Senia, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 16°C. Det blåser en först svag nordlig vind, sedan på eftermiddagen en måttlig, i byar stormig, västvind.

Vädret i Ouargla, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 41 grader. På natten 29°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, sydostvind.

Vädret i Tamanrasset/Aguenn, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Tindouf, 31.05.2020

På söndag är det genomgående soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stormig, västvind.