Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Algeriet

Väder Europa Väder Tunisien Väder Europa Väder Mauretanien Väder Libyen Väder Marocko Väder Niger Väder Europa Väder Mali Väder Westsahara Väder Tunisien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Adrar AdrarAdrar Alger AlgerAlger Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Africa/Algiers Tidszon: Africa/Algiers

Temperatur

Temperatur Afrika

Nederbörd

Nederbörd Afrika

Flygväder

Flygväder Afrika

Vädret i Adrar, 27.05.2019

Efter molnfritt väder på morgonen gestaltar sig vädret mulet, men till stor del torrt. Middagstiden visar sig med mycket soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 20°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind inledningsvis från ost, på eftermiddagen från nordost.

Vädret i Dar-El-Beida, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Laghouat, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 13°C. Vid middagstid blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordvästvind.

Vädret i Oran-Senia, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 14°C. Det friskar i en nordvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Ouargla, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Tamanrasset/Aguenn, 27.05.2019

På måndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 20°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är frisk, i byar hård.

Vädret i Tindouf, 27.05.2019

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 37 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från sydost.